Αρχική Σελίδα » Δεξιώσεις
Δεξιώσεις - Party
   

Αναλαμβάνουμε τo catering της εταιρικής δεξίωσης ή του party σας είτε αυτά θα πραγματοποιηθούν σε κάποιο κτήμα, αίθουσα ή πολυχώρο είτε στην έδρα της επιχείρησής σας και ανεξαρτήτως ατόμων.

Το μενού της ιδιαίτερης περίστασης μπορεί να περιλαμβάνει ότι από τα παρακάτω ταιριάζει στο ύφος της εκδήλωσης.  
Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακές ή μοντέρνες συνταγές της ελληνικής κουζίνας, δημιουργικά μεσογειακά πιάτα, ιταλικές συνταγές και εκλεπτυσμένη γαλλική κουζίνα. Παράλληλα αν επιθυμείτε να «ταξιδέψετε» με εξωτικές γεύσεις, έχουμε την δυνατότητα να προετοιμάσουμε πιάτα της κινέζικης ή πολυνησιακής κουζίνας και αυθεντικό sushi. Φυσικά στη διάθεσή σας είναι και η κλασική και δοκιμασμένη επιλογή πιάτων Βarbeque.

Επιπλέον εκτός από την παρασκευή και μεταφορά των τροφίμων και των ποτών που επιθυμείτε αναλαμβάνουμε και τις παρακάτω απαραίτητες υπηρεσίες: παροχή τραπεζοκαλυμμάτων και των απαραίτητων σκευών και σερβίτσιων, το απαραίτητο έμψυχο δυναμικό που περιλαμβάνει μετρ, μάγειρες και σερβιτόρους.

Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια πλήθος εταιρικών εκδηλώσεων τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για τον δημόσιο τομέα. 

   
Photo Gallery Επικοινωνήστε μαζί μας