Αρχική Σελίδα » Στον Χώρο σας
Δεξιώσεις - Party σε οικία
   

Αναλαμβάνουμε τo catering της ιδιωτικής δεξίωσης ή του party σας, σε όποιο χώρο εσείς μας ζητήσετε. Είτε πρόκειται για μία ειδική κοινωνική περίσταση με πολυάριθμους καλεσμένους όπως γάμος, βάπτιση, είτε για ένα επίσημο γεύμα ή δείπνο για λίγους και εκλεκτούς μπορούμε να σας προσφέρουμε τα εδέσματα και τα ποτά που επιθυμείτε, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Το μενού της ιδιαίτερης περίστασης μπορεί να αποτελείται από εκλεκτά finger food, περαστά εδέσματα, μπουφέ ή σερβιριστόΈχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακές ή μοντέρνες συνταγές της ελληνικής κουζίνας, δημιουργικά μεσογειακά πιάτα, ιταλικές συνταγές και εκλεπτυσμένη γαλλική κουζίνα. Παράλληλα αν επιθυμείτε να «ταξιδέψετε» με εξωτικές γεύσεις, έχουμε την δυνατότητα να προετοιμάσουμε πιάτα της κινέζικης ή πολυνησιακής κουζίνας και αυθεντικό sushi. Φυσικά στη διάθεσή σας είναι και η κλασική και δοκιμασμένη επιλογή πιάτων Βarbeque.

Εκτός από την παρασκευή και μεταφορά των τροφίμων και των ποτών αναλαμβάνουμε και την παροχή του εξοπλισμού, πιο συγκεκριμένα: τραπεζοκαθισμάτων, λινών, των απαραίτητων σκευών και σερβίτσιων και το έμψυχο δυναμικό που περιλαμβάνει μετρ, μάγειρες και σερβιτόρους.

Η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια πλήθος αντίστοιχων εκδηλώσεων σε οικίες, εξοχικές κατοικίες, βίλες, άλλους ιδιωτικούς χώρους αλλά και έξω από εκκλησίες μετά από τελετή γάμου ή βάπτισης.

Πατήστε το photo gallery για να δείτε μερικές φωτογραφίες από εκδηλώσεις και εδέσματα και την επικοινωνία για να μας στείλετε λεπτομέριες για την δική σας εκδήλωση.

   
Δείτε περισσότερα στο Photo Gallery Επικοινωνήστε μαζί μας
   
Catering στη Βίλα σας
 
Επίσημο Γεύμα ή Δείπνο στο Χώρο σας