Αρχική Σελίδα » Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία La Fourchette Ιωάννου Έκτωρ & ΣΙΑ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του Catering και του Events Management, δηλαδή αναλαμβάνει την διοργάνωση εκδηλώσεων από την σύλληψη της αρχικής ιδέας έως και την υλοποίηση της και την τροφοδοσία επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας είναι ο διακεκριμένος chef Έκτορας Ιωάννου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος - CHEF 'S CLUB OF GREECE.

Η σύγχρονη μονάδα παραγωγής καθώς και τα γραφεία της εταιρείας μας στεγάζονται σε ένα αυτόνομο κτίριο, στην Λεωφόρο Λαυρίου 226 στην περιοχή των Γλυκών Νερών.

Η La Fourchette Catering έχει αναπτύξει και εφαρμόζει πρότυπο σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, είναι προσηλωμένη στην αρχή της ποιότητας και φροντίζει οι διαδικασίες που εφαρμόζει να είναι σύμφωνες με την ισχύουσα Εθνική και Κοινοτική νομοθεσία αλλά και τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους από τις κρατικές υπηρεσίες ελέγχου του ΕΦΕΤ και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000:2005.

Η επιχείρησή μας απασχολεί έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη, πιστοποιημένα από τον ΕΦΕΤ για τις βασικές  αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των τροφίμων, προκειμένου να διασφαλίζεται η άριστη υγιεινή και η επαγγελματική εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια της συνεργασίας  μας.

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακές ή μοντέρνες συνταγές της ελληνικής κουζίνας, δημιουργικά μεσογειακά πιάτα, ιταλικές συνταγές και εκλεπτυσμένη γαλλική κουζίνα. Παράλληλα αν επιθυμείτε να «ταξιδέψετε» με εξωτικές γεύσεις, έχουμε την δυνατότητα να προετοιμάσουμε πιάτα της κινέζικης ή πολυνησιακής κουζίνας και αυθεντικό sushi. Φυσικά στη διάθεσή σας είναι και η κλασική και δοκιμασμένη επιλογή πιάτων Βarbeque.

• Εκτός από τα παραπάνω στην σύγχρονη μονάδα μας προετοιμάζουμε και τα απαραίτητα αρτοποιήματα (ή αρτοσκευάσματα) αλλά, όλα τα είδη ζαχαροπλαστικής που επιθυμείτε για να πλαισιώσουν γευστικά την εκδήλωσή σας και τέλος τα αλκοολούχα και μη ποτά και αναψυκτικά.

• Επιπλέον εκτός από την τροφοδοσία αναλαμβάνουμε και τις παρακάτω απαραίτητες υπηρεσίες: παροχή τραπεζοκαλυμμάτων και των απαραίτητων σκευών και σερβίτσιων, το απαραίτητο έμψυχο δυναμικό που περιλαμβάνει μετρ, μάγειρες, σερβιτόρους.

Κάθε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση είναι διαφορετική, γι αυτό η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ιδιαίτερες προτάσεις ώστε να προσφέρει σε εσάς και στους καλεσμένους ολοκληρωμένες αλλά ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, προσαρμοσμένες στις δικές σας επιθυμίες.

Η La Fourchette Catering συνεργάζεται με επιλεγμένα κτήματα και αίθουσες κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων υψηλών προδιαγραφών, αλλά προσφέρει και τις υπηρεσίες της σε ιδιωτικές εκδηλώσεις πανελλαδικά.
Πιστοποιητικό ISO 22000:2005