Αρχική Σελίδα » Αγρόκτημα Μελέαγρις
Αγρόκτημα Μελέαγρις

Ένα αλλιώτικο περιβάλλον για τις μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις σας. Το Μελέαγρις δεν είναι «κτήμα», αλλά παραδοσιακό αγρόκτημα, με μια αγροικία σχεδιασμένη από τον Βασίλη Φωτόπουλο, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από την Έξοδο 18 της Αττικής Οδού, άνοιξε τις αυλόθυρές του και σας περιμένει.

Σ’ έναν ελαιώνα 100 στρεμμάτων, οι υπεύθυνοι του κτήματος καλλιεργούν επί 40 χρόνια, την αττική γη και φροντίζουν τα ζώα τους, θηράματα των ελληνικών δασών, σπάνια ελληνικά τσοπανόσκυλα, κάθε λογής οικόσιτα πουλιά (μεταξύ των οποίων και μελεαγρίδες, δηλαδή φραγκόκοτες) και άλλα ζώα. Σ’ αυτόν τον χώρο δημιούργησαν μια πολύ μεγάλη έκταση με γρασίδι και διάφορες βοηθητικές εγκαταστάσεις ικανή να φιλοξενήσει άνετα ως και 2.000 άτομα.

Ιδανικός χώρος για ανοιξιάτικες, καλοκαιρινές ή φθινοπωρινές εκδηλώσεις, μεσημέρι ή βράδυ όταν με εκατοντάδες κεριά, διάσπαρτα στο αγρόκτημα, η ατμόσφαιρα είναι μαγευτική). Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα στέγαστρου σε περίπτωση βροχής.Πολύ κοντά βρίσκονται ιστορικά ξωκλήσια του 14ου και 18ου αιώνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τέλεση γάμων ή βαπτίσεων.

Το Αγρόκτημα Μελεαγρίς και οι άνθρωποί του υπόσχονται να σας προσφέρουν μια αλλιώτικη εμπειρία εκδηλώσεων, πολύ πιο κοντά στην φύση, στην παράδοση και στις γεύσεις των Μεσογείων.

Διαθέτει βραχόκτιστη λίμνη για τα σπάνια κινέζικα παπάκια, τις γαλλικές χήνες και τους κύκνους. Τα μεσημέρια θα δείτε σίγουρα και κάποιο απ’ τα παγώνια που κυκλοφορούν ελεύθερα, να σας ανοίγει την φτερωτή βεντάλια του.

 
Αγρόκτημα Μελέαγρις
 
Αγρόκτημα Μελέαγρις
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Αγρόκτημα Μελέαγρις