Αρχική Σελίδα » Κτήμα Άρτεμις

 

Κτήμα Άρτεμις
Το κτήμα Άρτεμις είναι ένας πολυχώρος εκδηλώσεων στο Κορωπί, στη γη της Μεσογαίας και τις πλαγιές του Υμηττού, ώστε η θέα του ελαιώνα που τον περιβάλλει να ταξιδεύει τις αισθήσεις και να αφήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις στους διοργανωτές και τους καλεσμένους τους.
Η πετρόχτιστη εκκλησία του και οι μεγάλες νυφικές του σουίτες, είναι μόνο μερικές από τις παροχές του. Διαθέτει πολυτελή, ενιαία αίθουσα χωρητικότητας 300 ατόμων και είναι διαθέσιμη τόσο για διοργάνωση εκδήλωσης κατά τους χειμερινούς μήνες, όσο και για να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση σε περίπτωση κακοκαιρίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για το διοργανωτή, ενώ μεγάλη σημασία έχει δοθεί στους βοηθητικούς χώρους, αφού διαθέτει parking 300 θέσεων.
Η μεγάλη μαρμάρινη πίστα χορού αγκαλιάζεται συμμετρικά, από τις ροτόντες του φαγητού ενώ η ηχητική εγκατάσταση του χώρου εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα.
Η Άρτεμη σαν θεά αεικίνητη, δεν θα μπορούσε παρά να μας παρακινήσει ώστε σε αυτά τα πρότυπα, το έμπειρο προσωπικό του κτήματος να εξυπηρετεί τους καλεσμένους από το πρώτο λεπτό άφιξης τους στο χώρο. Μια πολυτέλεια προσιτή σε τιμές, με γεύση ελληνικής φιλοξενίας και φαντασίας.
   
Κτήμα Άρτεμις
Κτήμα Άρτεμις
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Κτήμα Άρτεμις