Αρχική Σελίδα » Κτήμα Δικαιούλια

 

Κτήμα Δικαιούλια

Το Κτήμα Δικαιούλια είναι ένας χώρος που διαθέτει τόσο την αισθητική και την κομψότητα όσο και την εμπειρία, για να φιλοξενήσει έναν ονειρεμένο γάμο, μια παραμυθένια βάπτιση και μοναδικές εκδηλώσεις. Οι άνθρωποι στο κτήμα Δικαιούλια, μέσα από μια εμπειρία 15 χρόνων είναι δίπλα σας για να σας προτείνουν και να σεβαστούν τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε την εκδήλωση των ονείρων σας.

Τo Κτήμα Δικαιούλια αποτελεί έναν εκπληκτικό χώρο 14 στρεμμάτων στο Κορωπί, πάνω σε ένα καταπράσινο λόφο, που αγναντεύει όλο τον κάμπο των Μεσογείων. H πρόσβαση είναι ιδιαίτερα εύκολη μέσω της Αττικής οδού, Βάρης Κορωπίου και Λαυρίου. Στην εἰσοδο του κτἠματος σας καλοσωρίζει το παραδοσιακό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου και σας περιμένει για να τελεστεί το μυστήριο σας, ακολουθεί ο χώρος τις πισίνας περιτριγυρισμένος από ένα όμορφο πλακόστρωτο και πολύχρωμα λουλούδια όπου μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας δροσερά cocktails ή να φιλοξενήσει την εκδήλωσή σας μέχρι και 500 άτομα.

Στη συνέχεια ακολουθεί το γραφικό ποταμάκι και το ξύλινο γεφυράκι για να σας οδηγήσουν στην ονειρική αίθουσα οπού η ανακλεινόμενη ηλεκτρική οροφή σας επιτρέπει να βλέπετε τον έναστρο ουρανό και η περιμετρική τζαμαρία σας προσφέρει απλόχερα την πανοραμική θέα στον μεσογειακό κάμπο.

Η αίθουσα προσφέρεται για εκδηλώσεις μέχρι και 500 ατόμων ανεξαρτήτως καιρού. Το κτήμα Δικαιούλια είναι απόλυτα προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ.

 
Κτήμα Δικαιούλια
 
Κτήμα Δικαιούλια
 
Περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Κτήμα Δικαιούλια