Αρχική Σελίδα » Κτήμα Ποταμίδα
Κτήμα Ποταμίδα

To Κτήμα Ποταμίδα είναι ένας χώρος εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών, απόλυτα εναρμονισμένος με το φυσικό τοπίο της περιοχής των Μεσογείων. Πλησίον των Σπάτων, της Παλλήνης και του Πικερμίου, εξασφαλίζεται η εύκολη πρόσβαση απ’ όλες τις περιοχές της Αττικής.

Στόχος των ανθρώπων του κτήματος είναι να παρέχουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία σε ένα περιβάλλον με «προσωπικότητα» και αφαιρετική αισθητική στο οποίο πρωταγωνιστεί η παρθένα ομορφιά του αττικού αμπελώνα. Η ζεστασιά και η διακριτική πολυτέλεια του κτήματος, από την πρώτη στιγμή, δημιουργούν μία αίσθηση οικειότητας και απελευθέρωσης, βασικά συστατικά μίας επιτυχημένης δεξίωσης.

Στις παροχές του χώρου θα βρείτε, Dj και Ηχητική Εγκατάσταση, διακόσμηση, Parking και παρκαδόρους, προσωπικό καθαριότητας, γεννήτρια για αυτόνομη λειτουργία

Σε μία έκταση 1.500 m2 εκτείνεται ο ανοιχτός χώρος, πλούσιος σε δέντρα πολλών ετών που δημιουργούν ένα ρομαντικό και διαφορετικό από τα συνηθισμένα σκηνικό, το οποίο όχι μόνο πλαισιώνει αλλά πρωταγωνιστεί σε κάθε εκδήλωση. Είτε στο χώρο του welcome drink είτε στο χώρο της εκδήλωσης, απολαμβάνει κανείς τη θέα προς τους αμπελώνες και τους ελαιώνες της περιοχής.

Ο minimal στεγασμένος χώρος, βρίσκεται πλησίον του εξωτερικού χώρου, με μοναδική θέα, παρέχει προστασία από τις καιρικές συνθήκες, χωρίς να χάνεται η αίσθηση του εξωτερικού περιβάλλοντος. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Ο ξενώνας στεγάζεται σε ένα ανεξάρτητο ανακαινισμένο κτίσμα, το οποίο χρονολογείται από το 1930. Διαθέτει καθιστικό και ιδιωτικό wc, ενώ παραχωρείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 
Κτήμα Ποταμίδα
 
Κτήμα Ποταμίδα
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Κτήμα Ποταμίδα