Αρχική Σελίδα » Κτήμα Exotica
Κτήμα Exotica

Το Κτήμα Exotica διαμορφώθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι σε μια έκταση δέκα στρεμάτων, για να φιλοξενήσει κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση.

Το πράσινο, η πέτρα και το ξύλο συνθέτουν ένα ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό και φιλικό περιβάλλον. Ο κήπος του Κτήματος Exotica με φυτά μοναδικά, αποτελεί μια όαση πρασίνου που αποπνέει ηρεμία, με μια συλλογή κάκτων σαράντα χρόνων, τροπικά φυτά και φοίνικες να συνθέτουν και να επιβεβαιώνουν το όνομα του κτήματος.

Η χωρητικότητα του κτήματος σε ένα επίπεδο είναι μέχρι 650 άτομα σε καθιστό γεύμα και μέχρι 1.300 άτομα σε μπουφέ, ενώ το άνετο parking και το προσωπικό, θα σας απαλλάξουν από το άγχος της στάθμευσης.

Ανάμεσα στην ολοζώντανη φύση, τα βλέμματα των καλεσμένων θα μονοπωλήσει το μικρό γραφικό εκκλησάκι των "Εισοδίων της Θεοτόκου", που αποτελεί το ιδανικό σημείο για την τέλεση του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας.

Στην κατοικία του Κτήματος Exotica θα φρεσκαριστείτε πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής σας, καθώς στο χώρο παρέχεται σαλόνι και μπάνιο, για να ξεκουραστούν και να φρεσκαριστούν η νύφη και ο γαμπρός, αλλά και οι οικογένειές τους. Ο φωτισμός είναι άπλετος σε όλους τους επιμέρους χώρους, ενώ ο χορός μπορεί να διαρκέσει μέχρι το πρωί, χωρίς περιορισμό. Σε περίπτωση βροχής, η δεξίωση μπορεί να οργανωθεί ή να μεταφερθεί στον κλειστό χώρο των 600τμ.

 
Κτήμα Exotica
 
Κτήμα Exotica
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Κτήμα Exotica