Αρχική Σελίδα » Κτήμα Riviera
Κτήμα Riviera

Στην περιοχή του δάσους της Πάρνηθας, απέναντι από το πρώην βασιλικό κτήμα στο Τατόι απλώνονται οι καταπράσινοι κήποι του κτήματος Riviera. Το κτήμα διαθέτει πολλά στρέμματα με πλούσια πανύψηλα πεύκα, καλλωπιστικά φυτά και λουλούδια, αλλά και το σήμα κατατεθέν τους, εκατοντάδες στοιχισμένοι φοίνικες, που κάνουν το κτήμα να ξεχωρίζει.

Ακολουθώντας το λιθόστρωτο μονοπάτι, ανάμεσα στoυς ειδικά φωτισμένους φοίνικες, βρίσκουμε τους κύριους χώρους του κτήματος. Οι κήποι απλώνονται σε δύο ξεχωριστά μέρη, τα οποία μπορούν να ενωθούν. Ένα κάτω από τα τεράστια πεύκα δίπλα στο εκκλησάκι και το άλλο σε ένα “απέραντο” γκαζόν δίπλα στα μαγευτικά ελαιόδεντρα.

Για το μεσημέρι ή τις ανοιξιάτικες κοινωνικές εκδηλώσεις, ο χώρος μεταμορφώνεται σε ένα δροσερό καταφύγιο που στεγάζει εκδηλώσεις ευχάριστα και χωρίς περιορισμούς υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Για τις γρήγορες αλλαγές του καιρού, το κτήμα Riviera παρέχει έναv επίπεδο κλειστό χώρο πάντα έτοιμο να φιλοξενήσει όλους τους καλεσμένους σας.

Το κτήμα Ριβιέρα, μπορεί να μετατραπεί σε ένα μαγευτικό μέρος. Ο επιβλητικός χώρος γοητεύει με την πρώτη ματιά, συνδυάζοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μαζί με τη διακριτική φροντίδα του προσωπικού, το οποίο διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας στη φιλοξενία εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, δημιουργώντας μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα που αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης καθιστώντας το ιδανικό για κάθε εκδήλωση.

Κτήμα Riviera
 
Κτήμα Riviera
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Κτήμα Riviera