Αρχική Σελίδα » Πολυχώρος Εκδηλώσεων Ακταία
Πολυχώρος Εκδηλώσεων Ακταία

Η εμπειρία του Πολυχώρου Ακταία στην Σαλαμίνα, σας υπόσχεται την καλύτερη διοργάνωση του γάμου σας, την βάφτιση των παιδιών σας, και ακόμα την πιο επιτυχημένη επαγγελματική σας εμφάνιση.

Η εύκολη πρόσβαση στον χώρο, και η αξιόλογη και επαγγελματική συμπεριφορά του προσωπικού του Ακταία είναι κάποια από τα πλεονεκτήματα του Πολυχώρου αυτού. Οποιαδήποτε και να είναι η εκδήλωση (γάμος, βάπτιση, συνέδριο, πάρτυ, κ.α.) οι άνθρωποι του κτήματος θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να εντυπωσιάσουν και να ικανοποιήσουν τους καλεσμένους σας.

Ο Πολυχώρος Ακταία διαθέτει τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, στις παροχές συμπεριλαμβάνονται:

Ειδική πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, πολλαπλές είσοδοι – έξοδοι, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με συστήματα εξαερισμού και θέρμανσης.

Υπάρχουν ρομποτικές κεφαλές φωτισμού για στόχευση διαφόρων στιγμών της εκδήλωσης και δημιουργία της κατάλληλης αίσθησης κατά τη διάρκεια του γλεντιού. Διατίθεται επίσης χώρος στάθμευσης 300 θέσεων.

Το κτήμα διαθέτει μια όμορφα διακοσμημένη σουϊτα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας, για ολιγόλεπτη ξεκούραση πριν το πάρτυ ή τη φροντίδα του μωρού σας κατά τη διάρκεια της Βάπτισης.

 
Πολυχώρος Ακταία
 
Πολυχώρος Ακταία
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Πολυχώρος Ακταία