Αρχική Σελίδα » Πολυχώρος Λώλου
Πολυχώρος Λώλου

Στην Παιανία, εν μέσω του καταπράσινου κάμπου της, δημιουργήθηκε ο Πολυχώρος Λώλου. Ο Πολυχώρος Λώλου, είναι ένα σύμπλεγμα χώρων, εξωτερικών και εσωτερικών, συνολικής έκτασης 52 στρεμμάτων που μπορεί να φιλοξενήσει την πιο ευρεία γκάμα επισήμων κι ανεπισήμων events, με δυνατότητα αλληλοκάλυψης σε περίπτωση απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών. Το πολυμελές και έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με τον άρτιο επαγγελματικό εξοπλισμό σας προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας. Έχοντας ως σημείο αναφοράς το πανέμορφο περιβάλλον και την επιβλητική θέα, οι εγκαταστάσεις φτιάχτηκαν κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργείται ένα αρμονικό σύνολο φύσης, αρχιτεκτονικής και λειτουργικότητας. Ο πολυχώρος διαθέτει πάρκινγκ, εκκλησάκι, άδειες λειτουργίας, ελεύθερο ωράριο και είναι ανοικτό όλους τους μήνες του χρόνου.

ΙΟΚΑΣΤΗ

Ο περιβάλλον εξωτερικός χώρος της Ιοκάστης είναι καταπράσινος και στο πίσω μέρος του χώρου δεσπόζει η μινιμαλιστική και εντυπωσιακή λίμνη. Η χωρητικότητα του χώρου είναι 2500 ατόμων εκ' των οποίων οι 1200 καθιστοί. Η εσωτερική αίθουσα Ιοκάστη είναι 600 τ.μ. υψηλής και εντυπωσιακής καλαισθησίας. Στην αίθουσα Ιοκάστη μπορούν να γευματίσουν 400 καλεσμένοι στις ιδανικότερες συνθήκες θερμοκρασίας και εξαερισμού καθώς διαθέτει τον πλέον σύγχρονο κλιματισμό. Η αίθουσα είναι κατάλληλα διαμορφωμένη για ΑΜΕΑ.


ΗΛΕΚΤΡΑ

Η εσωτερική αίθουσα Ηλέκτρα είναι 1000 τ.μ. υψηλής καλαισθησίας και ενιαία χωρίς κολώνες. Στην αίθουσα Ηλέκτρα μπορούν να γευματίσουν 900 καλεσμένοι σας στις ιδανικότερες συνθήκες θερμοκρασίας και εξαερισμού καθώς διαθέτει τον πλέον σύγχρονο κλιματισμό. Η αίθουσα είναι κατάλληλα διαμορφωμένη για ΑΜΕΑ. Ο περιβάλλον εξωτερικός χώρος Ηλέκτρα είναι καταπράσινος και στο κέντρο του χώρου δεσπόζει η μινιμαλιστική λίμνη. Η χωρητικότητα του χώρου είναι 1500 ατόμων εκ' των οποίων οι 750 καθιστοί.

 
Πολυχώρος Λώλου: Ηλέκτρα
 
Πολυχώρος Λώλου: Ηλέκτρα
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Πολυχώρος Λώλου: Ιοκάστη