Αρχική Σελίδα » Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου
Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου

Στους χώρους του Τεχνολογικού & Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου, φιλοξενούνται καλλιτεχνικές και συνεδριακές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις και συναντήσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και διάφορα events.

Οι αίθουσες που διατίθενται για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων είναι:
Η επιβλητική Βίλλα Serpieri, είναι ένα μονώροφο νεοκλασικό κτίριο, χτισμένο με πέτρα και ξύλινη στέγη. Αρχικά, κτίστηκε ως οικία του J.B. Serpieri, διευθυντή της Γαλλικής Εταιρείας, αλλά λειτούργησε ως κτίριο Διοίκησης. Σήμερα έχει ανακαινιστεί εξ ολοκλήρου και έχει διαμορφωθεί σε ιδανικό χώρο για τη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων. Οι πέντε αίθουσες της Βίλλας Serpieri μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά έως 120 άτομα και διαθέτουν την υποδομή για τη διοργάνωση μικρών επαγγελματικών ή κοινωνικών εκδηλώσεων. Επίσης, ο κήπος πίσω από το κτίριο αποτελεί ιδανικό χώρο για υπαίθριες κοινωνικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Οι αίθουσες Serpieri I, II, III και IV βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου έχουν επιφάνεια 30 τ.μ. η κάθε μία. Διαθέτουν όλες αυτόνομη είσοδο και είναι κατάλληλες για workshop και μικρές συναντήσεις (έως 25 άτομα σε διάταξη theater style).Το κτήριο του Φαρμακείου που βρίσκεται δίπλα στη Βίλλα Serpieri και στο παρελθόν λειτουργούσε ως το κεντρικό φαρμακείο της Γαλλικής Εταιρείας.

Το Φαρμακείο είναι ένα πέτρινο κτίριο, με ξύλινη στέγη και κεραμοσκεπή βυζαντινού τύπου που διαθέτει δύο αίθουσες (Farmakio I και Farmakio II) χωρίς εσωτερικά χωρίσματα, πλήρως εξοπλισμένες. Ιδανικός χώρος διαλέξεων, workshop και συναντήσεων έως 80 ατόμων. Η αίθουσα Farmakio I, στον πρώτο όροφο του κτιρίου, έχει επιφάνεια 110 τ.μ. και δυναμικότητα 80 ατόμων σε διάταξη theater style. Η αίθουσα Farmakio II, στο ισόγειο του κτιρίου, έχει επιφάνεια 70 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει έως 60 άτομα σε διάταξη theater style.

Η αίθουσα του Μηχανουργείου, με επιφάνεια 500 τ.μ. (χωρητικότητα 600 ατόμων σε διάταξη theater style), είναι ένα μονώροφο λιθόκτιστο κτήριο, χωρίς εσωτερικά χωρίσματα. Τόσο τα υλικά του κτιρίου (πέτρα, ξύλο και σίδερο) και το μεγάλο ύψος όσο και τα μουσειακά μηχανήματα στη βόρεια πλευρά της, δημιουργούν ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό σκηνικό για καλλιτεχνικές αλλά και κάθε είδους εκδηλώσεις.

 
Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου
 
Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά
   
Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου