Αρχική Σελίδα » Kτήμα Marie's House
Κτήμα Marie's House

Στα κτήματα γάμου και δεξιώσεων, η μελωδία της δικής σας ευτυχίας ξεκινά σε μια καταπράσινη έκταση, σε ένα μέρος εκπληκτικό, προορισμένο να τυλίξει με πολυτέλεια και εκλεπτυσμένη αισθητική τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας. Το κτήμα γάμου Marie’s House είναι διαμορφωμένο με τρόπο, ώστε να καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς!

Τα γήινα χρώματα της πέτρας και η νεοκλασική κατοικία που σας υποδέχεται στο βάθος δημιουργούν αίσθημα θαλπωρής και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε κομψό περιτύλιγμα. Tο κτήμα γάμου, μαγνητίζει το βλέμμα και είναι μια υδάτινη όαση με γαλανά νερά και ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι που δημιουργεί ένα υπερθέαμα, ενώ το παραμυθένιο σκηνικό συμπληρώνει μια τεχνητή νησίδα από μάρμαρο και βότσαλα με αρχοντικούς φοίνικες.

Τις απαιτούμενες δόσεις ρομαντισμού αναλαμβάνουν πανέμορφα φανάρια, κεριά και εντυπωσιακές δάδες, ενώ η lounge διάθεση μεταφέρεται στις prive γωνιές που δημιουργούν οι μπαμπού καναπέδες. Το παραμύθι συνεχίζεται στο κτήμα γάμου με το υπέροχο pavilion, το παραδοσιακό πέτρινο BBQ και βέβαια τον πανέμορφο και καταπράσινο κήπο.

Ο υπαίθριος Χώρος έχει χωρητικότητα 800 ατόμων και είναι πλήρως προσβάσιμος από άτομα με ειδικές ανάγκες και ιδανικό για κάθε εκδήλωση. Επίσης έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά

  • Πλούσιος τεχνικός εξοπλισμός, ειδικός φωτισμός, άμεση εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα για μια ξεχωριστή διάσταση στην δική σας εκδήλωση.
  • Συνεργασία με DJ και ειδικούς διακοσμητές για καλύτερο αποτέλεσμα.
  • Διακόσμηση περιβάλλοντα χώρου, μπαμπού καναπέδες, γάζες, ριχτάρια, φανάρια και εποχιακά λουλούδια στις γωνίες του κτήματος.
  • Διατίθεται δωμάτιο για την προετοιμασία και το φρεσκάρισμα της νύφης.
  • Πάρκινγκ με παρκαδόρους.
  • Γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
  • Αδιάβροχη τέντα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες κατόπιν συνεννόησης.
  • Το κτήμα γάμου Marie’s House λειτουργεί καλοκαιρινούς μήνες.
 
Κτήμα Marie's House
 
Κτήμα Marie's House
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Κτήμα Marie's House