Αρχική Σελίδα » Βάπτιση
Catering Βάπτισης
 

Την ημέρα της βάπτισης τα πάντα περιστρέφονται γύρω από ένα μικρό ήρωα. Μία ημέρα ιδιαίτερη, γεμάτη χαρά και ευτυχία για εσάς, την ευρύτερη οικογένεια και τους φίλους σας και πολλά ακόμα θετικά συναισθήματα που αποτελούν για εμάς πηγή έμπνευσης ώστε να δημιουργήσουμε τις γεύσεις που θα συνοδεύσουν όλα αυτά τα χαρμόσυνα συναισθήματα.

Στη La Fourchette θα εντυπωσιαστείτε για το πόσο προσιτή μπορεί να είναι μία βάπτιση. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από μενού τα όποια αρμόζουν στην κάθε περίσταση. Εξυπηρετούμε κάθε τύπο «γευστικού» εορτασμού της βάπτισης του νέου μέλους της οικογένειάς σας, όπως πάρτυ, δεξίωση ή κέρασμα μετά την τελετή, ανεξαρτήτως αριθμού ατόμων και τοποθεσίας. Πιο συγκεκριμένα, αναλάμβάνουμε:

  • Δεξίωση στην οικία σας (σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο) σερβιριστό ή μπουφέ
  • Δεξίωση σε αίθουσα / κτήμα εκδηλώσεων, σερβιριστό ή μπουφέ
  • «Γλυκό» κέρασμα των καλεσμένων σας μετά την τελετή στην εκκλησία
  • Κέρασμα με finger food έξω από την εκκλησία

Εναλλακτικά αν επιθυμείτε να παρουσιάσουμε κάτι πιο προσωπικό και ιδιαίτερο ο executive chef μπορεί να αναλάβει να σας παρουσιάσει ένα μενού «κατά παραγγελία». Να σχεδιάσουμε μαζί το θέμα της βάπτισης, να σας βρούμε το χώρο και τις διακοσμητικές σας ανάγκες ανάλογα με το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε. Είτε θέλετε να διεξάγετε μία πολύ προσωπική εκδήλωση είτε μία πολυμελή εκδήλωση η La Fοurchette Catering μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι θα εντυπωσιάστε γευστικά τους καλεσμένους σας γιορτάζοντας με στυλ.

Δείτε μερικούς από τους χώρους με τους οποίους συνεργαζόμαστε παρακάτω και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να σας ετοιμάσουμε μια εξατομικευμένη προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες και τον τόπο του εορτασμού της βάπτισης.

 
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε μαζί μας