Αρχική Σελίδα » Καθημερινή Τροφοδοσία Επιχειρήσεων

 

Καθημερινή Τροφοδοσία Επιχειρήσεων

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει καθημερινές τροφοδοσίες εταιρειών, εστιατορίων, καφετεριών, κυλικείων, κατασκηνώσεων, οικοτροφείων, εργοτάξιων κλπ.

Επίσης έχουμε πολυετή εμπειρία στην διαχείριση και τροφοδοσία των εστιατορίων – κυλικείων των εταιριών και στην καθημερινή τροφοδοσία γευμάτων για τα στελέχη και το προσωπικό τους, σε όλη την Αττική. Πιο συγκεκριμένα η τροφοδοσία μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας σας, να περιλαμβάνει ένα μόνο γεύμα ανά ημέρα ή περισσότερα. Επίσης μπορεί να έχει την μορφή του ατομικού lunch box ή του μπουφέ με finger food αλλά και πιο σύνθετα πιάτα.

Αναλαμβάνουμε καθημερινές συνεργασίες για το προσωπικό και τα στελέχη εταιρειών, την τροφοδοσία πολυήμερων Συνεδρίων & Σεμιναρίων, εταιρικά party με cocktail και finger food αλλά και συνεργασίες ορισμένου χρόνου.

Επιπλέον εκτός από την παρασκευή και μεταφορά των τροφίμων και των ποτών που επιθυμείτε αναλαμβάνουμε και τις παρακάτω απαραίτητες υπηρεσίες: παροχή τραπεζοκαλυμμάτων και των απαραίτητων σκευών και σερβίτσιων, το απαραίτητο έμψυχο δυναμικό που περιλαμβάνει μετρ, μάγειρες και σερβιτόρους.

Ενημερώστε μας για τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις της επιχείρησής σας, (για παράδειγμα πιάτα για χορτοφάγους ή κρέας χαλάλ) προκειμένου να σας ετοιμάσουμε εξατομικευμένη προσφορά.

   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε μαζί μας
   
 

Καθημερινή Τροφοδοσία Επιχειρήσεων

Καθημερινή Τροφοδοσία Επιχειρήσεων

Καθημερινή Τροφοδοσία Επιχειρήσεων

Καθημερινή Τροφοδοσία Επιχειρήσεων