Αρχική Σελίδα » Κτήμα Βέλλη

 

Κτήμα Βέλλη

Πέραν της πλούσιας διακόσμησης, το κτήμα Βέλλη κρύβει μέσα του μια μεγάλη οικογενειακή παράδοση που ξεκινά από τα μέσα του περασμένου αιώνα.

To κτήμα βρίσκεται στο Κορωπί και είναι ένα μέρος φτιαγμένο με αγάπη και σεβασμό για τη φύση, συνδυάζοντας την με την πολυτέλεια, δεμένο με ευχάριστες οικογενειακές στιγμές, σας περιμένει να γιορτάσετε σε κάθε ιδιαίτερο κοινωνικό ή επαγγελματικό γεγονός.

Με τρεις διαφορετικούς χώρους το Poolside, το Luxury Room Velli και το Prive, το Κτήμα Βέλλη σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την μεριά του κτήματος που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και στον χαρακτήρα σας έτσι ώστε να απολαύσετε τις στιγμές σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους όπως ακριβώς ονειρεύεστε. Άνεση και πολυτέλεια είναι τα δύο πιο εμφανή χαρακτηριστικά του χώρου. Η πλούσια βλάστηση από κωνοφόρα, ελιές, φιστικιές και πολύχρωμα λουλούδια προσφέρει δροσιά ακόμα και τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου και ο προσεγμένα διαμορφωμένος από επαγγελματίες χώρος θα σας κάνει να αισθανθείτε οικειότητα αλλά και άνεση σε έναν εξαιρετικά ποιοτικό χώρο. Το βυζαντινό εκκλησάκι κοσμεί το Κτήμα διακριτικά και προσφέρει πολλές δυνατότητες φωτογράφισης.

Παροχές: Σταύθμευση - Υποδοχή, Dj με πλήρη ηχητική κάλυψη, πισίνα με ναυαγοσώστη, βασικός εξοπλισμός διακόσμησης, χώρος φρεσκαρίσματος, γεννήτρια Απασχόληση παιδιών με ειδική συμφωνία.

   
Κτήμα Βέλλη
   
Κτήμα Βέλλη
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Κτήμα Βέλλη