Αρχική Σελίδα » Κτήμα Καλλίστη
Κτήμα Καλλίστη

Για το Κτήμα Καλλίστη κάθε εκδήλωση είναι ξεχωριστή. Έχοντας την εμπειρία στη διοργάνωση και στη διεκπεραίωση τόσο κοινωνικών, όσο και επαγγελματικών εκδηλώσεων, μελετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες, και απαιτήσεις της κάθε εκδήλωσης και φροντίζουν πάντα με συνέπεια να δημιουργούν μοναδικά custom made events

Το κτήμα βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής και έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει με επιτυχία Επαγγελματικές Συναντήσεις, Εκθέσεις, Σεμινάρια, Workshops, και να προσφέρει ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Η ευέλικτη πολλαπλής χρήσης αίθουσα μπορεί να προσφέρει εκτός από την πολυτέλεια, τον πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό με προδιαγραφές ποιότητας από έμπειρους, εξειδικευμένους συνεργάτες, (εφόσον ζητηθεί), καθώς και ο επαγγελματισμός του προσωπικού αποτελούν εγγύηση ποιότητας.

Το Kτήμα Καλλίστη είναι o ιδανικός χώρος για να πραγματοποιήσετε τον Γάμο ή την Βάπτιση του παιδιού σας, στο Εκκλησάκι του χώρου μας, την Εταιρική σας Εκδήλωση, το Προσωπικό σας Party, Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο δείπνο , Cocktails  Parties και άλλες εκδηλώσεις.

 
Κτήμα Καλλίστη
 
Κτήμα Καλλίστη
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Κτήμα Καλλίστη