Αρχική Σελίδα » Κτήμα Φιλόκαλις

 

Επισκεφθείτε το site του κτήματος

Tο κτήμα γάμου Φιλόκαλις, βλέπει στον γραφικό κόλπο της Αγ. Μαρίνας Κορωπίου εκεί θα βρείτε τον ιδανικότερο χώρο για κάθε δεξίωση γάμου, βάπτισης, πάρτυ, εταιρικού event κ.α. Ο αρμονικός συνδυασμός πέτρας και ξύλου μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον είναι τα γνωρίσματα εκείνα που κάνουν το κτήμα να ξεχωρίζει και το τοποθετούν αναμφισβήτητα μεταξύ των πιο καλαίσθητων χώρων δεξιώσεων της Αττικής.

Η πλακόστρωτη αίθουσα δεξιώσεων στο κέντρο του κτήματος, σχεδιασμένη με τζάμι ολόγυρα διαθέτει κεντρική μονάδα κλιματισμού και εξαερισμού για παντός καιρού δεξίωση γάμου ή βάπτισης. Ταυτόχρονα, η υπέρλαμπρα φωταγωγημένη πισίνα στο εσωτερικό της δίνει την αίσθηση του απέραντου γαλάζιου της θάλασσας. Έτσι, οι συνθήκες είναι πάντα ιδανικές για τη διεξαγωγή της εκδήλωσής σας, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
H αίθουσα δεξιώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 600 άτομα, εναρμονίζεται πλήρως με το μαγευτικό εξωτερικό περίγυρο του κτήματος, που υπόσχεται μοναδικές εκδηλώσεις μέσα σ' ένα καταπράσινο παράδεισο από πετρόκτιστα επίπεδα, πλακόστρωτα δρομάκια, μαγευτικούς καταρράκτες και την πανοραμική θέα στον κόλπο της Αγ. Μαρίνας.

Στο κτήμα υπάρχουν διάσπαρτα σαλόνια που προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Στο υψηλότερο σημείο του κτήματος το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού, προσφέρεται για μοναδικές τελετές σε μια ειδυλλιακή κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα που θα χαρίσει σε όλους τους παρευρισκόμενους μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

 
Κτήμα Φιλόκαλις
 
Κτήμα Φιλόκαλις
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Κτήμα Φιλόκαλις