Αρχική Σελίδα » Πολυχώρος Πειραιάς 1911
Πολυχώρος Πειραιάς 1911

Ο πολυχώρος εκδηλώσεων Πειραιάς 1911 αποτελεί έναν ανανεωμένο χώρο και έχει διαμορφωθεί ειδικά για τη φιλοξενία εκδηλώσεων πολιτισμού και δεξιώσεων. Η καλαισθησία και τα ιστορικά στοιχεία που διέπουν τον χώρο συνδυάζονται μοναδικά με τη λειτουργικότητα.

Στόχος του χώρου είναι να παρέχει ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο περιβάλλον για την σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας, τον γάμο σας και εκεί θα βρείτε την αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα αλλά και σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις που θα σας δώσουν την αίσθηση της κομψότητας και θα συνοδέψουν την πρεμιέρα της νέας σας ζωής. Η πέτρα, κύριο στοιχείο της διακόσμησης, αναδεικνύει άψογα γαμήλιες εκδηλώσεις προσθέτοντας ομορφιά, δύναμη & επιβλητικότητα.

Εταιρικές Εκδηλώσεις & Πολιτιστικά Δρώμενα. Είτε πρόκειται για ένα εταιρικό συνέδριο, ένα γεύμα εργασίας, την προώθηση ενός νέου προϊόντος, μια εταιρική δεξίωση ή εκδήλωση ο Πειραιάς 1911 είναι καθ’ όλα εξοπλισμένος για να σας παρέχει όχι μόνο την αισθητική του χώρου αλλά και οποιαδήποτε οπτικοακουστική κάλυψη.

Οι άνθρωποι του χώρου διαθέτουν την αρτιότερη γνώση του αντικειμένου & καταρτισμένους συνεργάτες και εγγυώνται πως όποιο και αν είναι το σενάριο που έχετε φανταστεί για την εκδήλωση της εταιρίας σας, είναι έτοιμοι να το σχεδιάσουν και να το υλοποιήσουν με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

 
Πολυχώρος Πειραιάς 1911
 
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery ή Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στο Photo Gallery Επικοινωνήστε για προσφορά
   
Πολυχώρος Πειραιάς 1911